Na in 1976 te zijn afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel, schreven Mr. Staf Van den Brande en Mr. Dirk Vanden Boer zich in als advocaat aan de Balie te Hasselt. In mei 1979 beslisten zij zich te associëren en vestigden zij hun kantoor te Lommel, Dorp 49. Het kantoor kende een gestage groei en werd in 1990 versterkt door Mr. Peter Vanvelthoven, fiscaal jurist en gastdocent aan de V.U.B./R.U.G. Vermits de toenmalige locatie al snel te klein werd, beslisten zij te investeren in een nieuwbouw en verhuisde het kantoor in 1994 naar een splinternieuw, modern kantoorgebouw in de Lepelstraat 125 in Lommel.

In de loop der jaren werden tal van advocaten opgeleid (Mr. Stephan Beer, Mr. Nancy Bleys, Mr. Olivier Collen, Mr. Philippe Godelaine, Mr. Ingrid Hendrikx, Mr. Jos Janssen, Mr. Karen Kelchtermans, Mr. Nancy Luypaerts, Mr. Annelies Maes, Mr. Marjolein Schelmans, Mr. Stijn Thijs, Mr. Dries Tyskens, Mr. Lotte Vandekerkhof, Mr. An Vanden Boer en Mr. Leen Wellens). Zij kregen/krijgen de kans om een zeer brede basis te verwerven om hun carrière verder uit te bouwen. Benoemd tot eerst Staatssecretaris en daarna Minister van Werk, zag Mr. Peter Vanvelthoven zich in 2003 genoodzaakt zijn activiteiten aan de balie te staken om zijn politieke carrière verder uit te bouwen.

In 2009 werd Mr. Jos Janssen vennoot nadat hij sinds 2002 als stagiair en medewerker actief was in de associatie en hij aan de VUB zijn Masters diploma in het fiscaal recht had behaald.

In september 2013 trad Mr. An Vanden Boer toe tot de associatie. In januari 2018 werden Mr. Daan Vanden Boer en Mr. Neel Devrindt vennoot.
Het kantoor wordt thans verder nog versterkt door Mr. Lotte Vandekerkhof en Mr. Kathleen Trumpener.